Newborn lifestyle shoot

Wil je wel newborn foto's maar hou je niet van geposeerde shoots? Dan is een newborn lifestyleshoot iets voor jou! Ik kom bij jullie aan huis om jullie kersverse gezin vast te leggen tijdens alledaagse bezigheden.

LEES VERDER

Na de fotoshoot ga ik bezig met het selecteren en nabewerken van de foto's. Jullie ontvangen middels een online galerij alle mooiste foto's van jullie fotoshoot. Geen gedoe met selecties maken en bijbetalen voor meer foto's. Nee, jullie ontvangen bij mij echt al het moois. Daarnaast is het mogelijk om afdrukken te bestellen. Je profiteert dan van een ruime keus aan formaten en materialen op hoge kwaliteit. Van wanddecoratie tot albums, alles is mogelijk.

snel naar tarieven

Voor de newborn lifestyleshoot kom ik bij jullie aan huis. Tijdens alledaagse bezigheden maak ik foto's. Zo kan je denken aan lekker knuffelen op bed, het voeden van je kleintje, in de babykamer, tijdens het wandelen, samen met broertjes en zusjes of bijvoorbeeld het badderen. We gaan ontspannen te werk. Tussendoor even voeden? Geen probleem, en gelijk een mooi moment om vast te leggen. Ik maak foto's van jullie kleintje, het hele gezin, mama en papa alleen met de baby, maar ook foto's van details zoals het geboorte kaartje en de baby kamer. Een compleet verhaal van jullie kindje.

Wat een bijzondere tijd die zo snel voorbij vliegt. De kleine vingertjes en teentjes zijn voor je het weet gegroeid. Ik leg deze speciale tijd graag voor jullie vast! Een voordeel van de lifestyle sessie is dat je kleintje niet vlak na de geboorte al gefotografeerd moet worden. Een newborn lifestyle sessie kan tot nog wel 2 maanden na geboorte plaatsvinden. Zo kunnen jullie eerst wennen aan het nieuwe leven en kan mama ook eerst herstellen na de bevalling. We plannen samen een geschikte datum in, boek je shoot op tijd zodat je zeker weet dat ik nog plek heb in mijn agenda.

03. Resultaat

02. Fotoshoot

01. Voorbereiding

Lieve woorden

Een fantastische dag gehad! Norah neemt de tijd om fantastische foto’s te maken in een relaxte sfeer en omgeving. De foto’s zijn erg mooi! Echt een aanrader voor iedereen.

- Janine verlaan Visser

Prijzen

01.

Een nieuw leven

Fotoshoot aan huis zonder tijdslimiet, we nemen de tijd die nodig is
Portretten, gezinsfoto's, detailfoto's
Alle mooiste foto’s (minimaal 30)
Online galerij om de foto’s te bekijken, downloaden en delen

*Exclusief reiskosten vanaf 7944 €0,35 per km, eerste 20km kostenvrij

€225,-

* Boek je een zwangerschap en newbornshoot? Dan ontvang je 15% korting op het totaal bedrag!

Alle

newbornshoots

zijn inclusief

Goede voorbereiding is het halve werk met o.a. kleding en locatie adviezen

Spontane persoonlijke fotografie

Foto’s geselecteerd en professioneel nabewerkt

Kleur & zwart-wit foto’s

Binnen 3 weken na de shoot ontvangt u de online galerij

Foto's zijn niet bedoeld om op de computer te laten staan

Fotoshoots zijn uit te breiden met afdrukken in alle soorten en maten, van fotoalbums tot wanddecoratie en prints. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

of benieuwd naar de mogelijkheden?

Klaar om je fotoshoot te boeken?

contact

say hello!

Dankjewel voor je bericht!

CADEAUBON

Cadeaubon fotoshoot

Het meest

Persoonlijke

cadeau is een fotoshoot

Opzoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Leuk voor een verjaardag, moederdag of andere speciale gelegenheid. Cadeaubonnen kunnen worden gemaakt voor een specifieke fotoshoot zoals een familie shoot, maar ook is een waardebedrag mogelijk. 

Geef je een fotoshoot cadeau dan geef je niet alleen foto's, maar ook een leuke ervaring. Een fijne dag om op terug te kijken! Kortom, een cadeau voor altijd!

01 - Vraag je cadeaubon aan.
Samen bespreken we jou wensen . Is je beste vriendin zwanger? Of wil je moeder al tijden nieuwe foto's van het hele gezin? Samen zorgen we ervoor dat het cadeau precies is wat de ontvanger wil.

02 - Versturen maar!
De cadeaubon wordt feestelijk ingepakt en verzonden naar het gewenste adres. Rechtsstreek naar de ontvanger of eerst naar jou zodat je hem zelf kan overhandigen.

03 - Verzilveren.
De ontvanger kan op het gewenste moment de cadeaubon verzilveren. Laat ze hiervoor contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Een cadeaubon is 2 jaar geldig na afgifte.

IK WIL EEN CADEAUBON

Dit verschilt per shoot. Wanneer jullie baby happy en comfortabel is kunnen we het er met 1,5 op hebben staan. Zo niet dan pakken we meer tijd en kan de shoot 2/3 uur duren.

fotograferen zijn opgeruimd. Denk aan de woonkamer rondom de bank, de slaapkamer en dan voornamelijk het bed van jullie als ouders, en de babykamer. Probeer jullie kleintje zo lang mogelijk wakker te houden voor de shoot begint, dan is hij/zij lekker slaperig tijdens de shoot en daardoor het makkelijkst te fotograferen.

Zorg dat de ruimtes waarin we

Kies allereerst iets wat bij jou past. Vermijd felle kleuren, drukke prints en kleding met tekst. Natuurtinten doen het erg goed op de foto. Kies gerust meerdere outfits.

Wees op tijd met het boeken van jou newbornshoot zodat je zeker weet dat ik plek heb in mijn agenda. Boek je vanaf 20 a 25 weken zwangerschap dan ben je goed op tijd.

04. hoe lang duurt een sessie?

03. Hoe kunnen we ons het best voorbereiden op de shoot?

02. Wat voor kleding kan ik het beste aandoen?

01. Wanneer kan ik mijn newbornshoot het best boeken?

faq.

Zorg dat de ruimtes waarin we fotograferen zijn opgeruimd. Denk aan de woonkamer rondom de bank, de slaapkamer en dan voornamelijk het bed van jullie als ouders, en de babykamer. Probeer jullie kleintje zo lang mogelijk wakker te houden voor de shoot begint, dan is hij/zij lekker slaperig tijdens de shoot en daardoor het makkelijkst te fotograferen.

close

that's me!

Norah

Lifestyle fotografe die houdt van warme & kleurrijke foto's waarin jullie echt jezelf kunnen zijn.