Trouwfotograaf Drenthe

Jullie grote dag. Een dag om nooit meer te vergeten, dat wil je vastgelegd hebben! Ook de momenten die onbewust voorbij vliegen. Voor altijd jullie dag kunnen herbeleven wanneer je door de foto's heen bladert. Ik leg met heel veel liefde jullie bruiloft vast.

Scroll voor meer

Jullie persoonlijke verhaal

Ik wil jullie dag vastleggen zoals deze is, zoals jullie zijn. Het hele verhaal. Zodat als je de foto's terug kijkt, nu of over 30 jaar, je weer even terug gaat naar jullie grote dag. Ik ervaar elke bruiloft weer als een grote eer omdat ik heel dichtbij mag komen en hele dierbare momenten mag mee beleven.

Binnen mijn stijl leg ik jullie dag op een verhalende documentaire manier vast. Geen gemaakte maar echte momenten. Van lachbuien, tranen, die hand op je schouder, knuffels, dansjes en ga zo maar door. Ik zal niet alleen jullie vastleggen maar alles wat bij jullie hoort. Van de zorgvuldig gekozen locatie, kleding, details, jullie geliefde genodigden en tot de ringen aan toe.

Dat betekend niet dat ik jullie aan het lot overlaat. Ik denk in de voorbereiding graag met jullie mee en op de grote dag zelf zal ik ook subtiel waar nodig aanwijzingen geven zoals bijvoorbeeld tijdens de loveshoot. Niet de standaard 'ga daar maar staan en lach naar de camera' foto's. Maar door middel van leuke opdrachtjes als knuffelen, wandelen en kletsen voelt het niet alsof je gefotografeerd wordt. 

Ja ik wil!

Als jullie uitgefeest en uitgerust zijn ontvangen jullie binnen 2 dagen alvast een preview. Daarna ga ik druk aan de slag met al jullie foto's. Willen jullie een album? Of misschien mooie afdrukken of wanddecoratie? Er is van alles mogelijk! Alle ingrediënten om 100% na te genieten.

06. Nagenieten

Jaaa daar is het moment dan. Eindelijk gaan jullie trouwen! Ik ga lekker bezig met het vastleggen van jullie verhaal. Verhalend maar met een paar kleine aanwijzingen hier en daar zal je amper merken dat ik er ben. Tijd om te genieten!

05. De bruiloft

In de aanloop naar de bruiloft hebben we regelmatig contact en denk ik graag met jullie mee. Uiterlijk een paar weekjes voor de bruiloft hebben we een laatste gesprek waar in we de planning van A tot Z doornemen.

04. De laatste loodjes...

De meeste mensen vinden gefotografeerd worden spannend. Ik wil jullie deze spanning ontnemen op de grote dag door vooraf een fotoshoot te doen. Leuk voor de uitnodigingen bijvoorbeeld maar vooral een goede manier voor jullie om te merken hoe ik te werk ga. En voor mij goed om te weten hoe ik jullie het best kan aansturen.

03. Even wennen aan de camera

De brochure gelezen en nog steeds enthousiast? Dan passen wij helemaal bij elkaar! We plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Na dit gesprek hoor ik graag of jullie definitief voor mij willen gaan.

02. Kennismakingsgesprek inplannen

Check bij mij jullie datum, is deze nog beschikbaar? Yes! Vraag dan de brochure aan waarin je alle informatie vind rondom het laten vastleggen van jullie grote dag.

01. Datum check + brochure aanvragen

Werkwijze

Lieve woorden

"Meerdere fotoshoots hebben wij gedaan met Norah, en altijd zeer tevreden. Norah is niet alleen lief en fijn om als fotograaf erbij te hebben maar maakt ook prachtige foto’s. Onze bruiloft heeft ze zo mooi vast weten te leggen. Ik beveel Norah zeker aan en weet zeker dat wij nog meer shoots bij haar zullen boeken!"

- Erica Dijkerman

"Wij hebben Norah als fotograaf meegehad tijdens onze bruiloft. Onze dochter van 2 was helemaal weg van haar net als wij. Ze straalt rust uit en laat je echt jezelf zijn. We hebben een prachtige dag gehad met hele warme herinneringen."

- Marriele horsman

"Wauw. We hebben inmiddels alles al 3x bekeken en iedere keer moeten we weer huilen. Zo mooi is het allemaal! We zijn echt ontzettend dankbaar voor dit resultaat. Dat is niet in woorden uit te drukken."

- annegreet engel

"Zo'n fotograaf wil je er toch bij hebben. 'Onzichtbaar' op de achtergrond aanwezig en op het moment dat het nodig is doe je een stap naar voren met duidelijke aanwijzingen en je glijd terug naar de achtergrond. Echt een top fotograaf."

- bernadette gritter

Klik op een bruidspaar om de galerij te zien

Stories

LOVE

Goede voorbereiding is het halve werk, gedurende de aanloop naar de bruiloft regelmatig contact momenten

Spontane persoonlijke fotografie

Foto’s geselecteerd en professioneel nabewerkt

Kleur & zwart-wit foto’s

Preview binnen 2 dagen na de bruiloft

Een hele enthousiaste en perfectionistische fotografe (yes dat ben ik!)

Alle pakketten zijn inclusief

* Extra uren bijboeken? De kosten hiervoor zijn €100 per uur 
Bovenstaande pakketten zijn in overleg aan te passen naar wens en budget, neem hiervoor contact op

Pakketten zijn exclusief reiskosten vanaf 7944 €0,35 per km, eerste 20km kostenvrij

€2050,-

Kennismakingsgesprek
10 uur aanwezig
Alle mooiste foto’s (minimaal 500) digitaal op usb
Pre-wedding shoot vooraf
Album 30x30cm
Afdruk fotoprint 30x45cm
Mini ouders album

03. Forevermore

€1550,-

Kennismakingsgesprek
6 uur aanwezig
Alle mooiste foto’s (minimaal 300) digitaal op usb
Pre-wedding shoot vooraf
Album 20x20cm

02. The power of love

€1000,-

Kennismakingsgesprek
4 uur aanwezig
Alle mooiste foto’s (minimaal 200) digitaal op usb

01. It must have been love

Prijzen trouwfotografie

Foto's zijn niet bedoeld om op de computer te laten staan

Fotoshoots zijn uit te breiden met afdrukken in alle soorten en maten, van fotoalbums tot wanddecoratie en prints. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

of benieuwd    naar de mogelijkheden?

Brochure ontvangen?

contact

Dankjewel voor je bericht!

* Zit jou vraag er niet tussen? Mogelijk wordt deze beantwoord in de brochure. Zo niet? Mail of bel dan gerust.

Dit is afhankelijk van het aantal uren dat ik aanwezig ben. Jullie kunnen er van uit gaan dat ik bij een bruiloft van 6 uur tussen de 300 - 500 foto's lever en bij een bruiloft van 12 uur ongeveer 500 - 800. Dit is een richtlijn, elke bruiloft is anders en het is ook afhankelijk van de gebeurtenissen en wisselingen van locaties. Ik zal altijd alle leukste foto's leveren en hou zelf van een ruime selectie.

Hoeveel foto's krijgen we?

Gelukkig is het nog nooit voorgekomen, maar het kan altijd gebeuren dat ik een been breek of ziek ben. In dit geval vraag ik in mijn netwerk een collega de bruiloft namens mij te fotograferen, in overleg met jullie. De nabewerking zal ik zelf doen zodat jullie de foto's alsnog in de stijl krijgen waarvoor jullie mij boekte.

Wat als jij ziek bent?

Over het weer heb je helaas geen invloed. Hou er in je planning dus rekening mee dat het eventueel kan regenen. Voor de loveshoot raadt ik altijd aan een binnenlocatie achter de hand te hebben. Ik denk graag met jullie mee voor een geschikte locatie!

Wat als het regent op onze bruiloft?

Meestal boek je een trouwfotograaf +/- 9 tot 12 maanden van te voren. De meeste bruiloften zijn in het weekend en sommige datums zijn erg populair. Maar met een beetje geluk kun je soms ook nog op het laatste moment boeken. 

Hoe ver van te voren moeten we je boeken?

faq.

close

that's me!

Norah

Lifestyle fotografe die houdt van warme & kleurrijke foto's waarin jullie echt jezelf kunnen zijn.