Acties

Check hier onder de huidige acties!

LEES VERDER

Valentijnsdag actie

Woensdag 14 februari is het alweer zover: Valentijnsdag. Help! Wat moet je dit jaar weer kopen voor je partner? Een bos bloemen, doosje chocolade? Leuk, maar wat is er nou persoonlijker dan mooie foto's van jullie samen. Jullie liefde op beeld gevangen! 

Bestel voor 14 februari 2024 je cadeaubon en maak gebruik van het actie tarief!

* Exclusief reiskosten

Van €210
Nu voor €175

Lieve woorden

"Super leuke ervaring gehad met de shoot met mijn moeder en vriend. De foto's zijn prachtig geworden! Wederom bedankt Norah dat jij dit bijzondere moment met mijn moeder zo hebt weten vast te leggen"

- Karlijn Nijboer

"Een aantal weken terug heb ik een fotoshoot gehad met mijn paard. Ik ben super blij met het resultaat! Heel fijn dat het met al het geduld van de wereld wordt gedaan en het comfortabel wordt gemaakt, erg tevreden."

- Anna Akse

"Shoot verliep ongedwongen, Norah gaf net die aanwijzingen om de foto's beter tot hun recht te laten komen. Norah stond open voor alle combinaties die wij als familie van 14 personen wilden. We zijn allemaal blij met het resultaat."

- Anne-marie eekelder

"Wat zijn wij ontzettend blij met de foto's. Naast dat ze prachtig zijn is Norah ook een super lieve, leuke en grappige meid en je voelt je helemaal op je gemak bij haar. Je kan ziet aan alles dat fotograferen echt haar passie is."

- Katja Gerritzen

"Als je mij zou vragen welke fotograaf ik aanraad om prachtige foto's van de familie te laten maken is daarop het antwoord Norah Fotografie! Want wauw wat heb je prachtige foto's gemaakt tijdens het 50-jarige jubileum van mijn opa en oma. De foto's stralen van geluk en rijkdom. De hele familie is je dankbaar en in ieder huis zullen er foto's teruggevonden worden."

- Melanie Kiers

"Norah is naast een super goede fotograaf ook een onwijs fijn mens om mee samen te werken. Ze is enthousiast, vol passie van haar van en resultaatgericht. Ik heb met veel plezier een shoot bij haar gedaan en zou zeker weer terug komen"

- trix leeflang

Wij hebben met mijn vriendinnengroep een shoot gedaan bij Norah. We hebben een super gezellige ochtend gehad! Het was leuk dat Norah voorbeeldjes mee had en veel ideetjes had om de fotos tot een mooi resultaat te brengen. De foto's zijn echt heel mooi geworden!! Voor iedereen een aanrader!!

- iris kip

Foto's zijn niet bedoeld om op de computer te laten staan

Fotoshoots zijn uit te breiden met afdrukken in alle soorten en maten, van fotoalbums tot wanddecoratie en prints. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

of benieuwd naar de mogelijkheden?

Klaar om je fotoshoot te boeken?

contact

say hello!

Versturen

* Van 21 september t/m 11 oktober heb ik vakantie en is het niet mogelijk om shoots te boeken

Dankjewel voor je bericht!

close

that's me!

Norah

Lifestyle fotografe die houdt van warme & kleurrijke foto's waarin jullie echt jezelf kunnen zijn.