CURSUSSEN

Een camera gekocht maar geen idee wat de knoppen doen en wat al die moeilijke termen zijn? Of leren nabewerken en archiveren van foto's met Adobe Photoshop en Lightroom. Ik ga het je leren!

ZIE ALLE OPTIES

Mijn expertises 

Ik volgde de opleiding fotografie en studeerde af in 2016.

Tijdens de opleiding liep ik stage bij verschillende super toffe fotografische bedrijven.

Waarom ik je het best kan leren fotograferen

Ondertussen fotografeer ik al 10 jaar en heb ik de nodige ervaring opgedaan.

Als allround fotograaf weet ik veel over verschillende takken van fotograferen. Van bruiloften tot familieshoots of bijvoorbeeld dieren.

Leren fotograferen

Een camera gekocht maar geen idee wat de knoppen doen en wat al die moeilijke termen zijn? Geef je dan op voor de basis cursus fotografie! Tijdens de cursus komen onderwerpen als diafragma, sluitertijd en ISO-waarde voorbij. Op een makkelijk te begrijpen manier leer je alle ins en outs van je camera. 

LEES MEER

Cursus basis fotografie

01

Leren nabewerken

Tijdens deze cursus begeleidt ik jou stap voor stap in begrijpelijke taal bij het ontdekken van de meest gebruikte tools en werkwijzen in Photoshop zodat je aan de slag kan met het bewerken van je foto’s.

LEES MEER

Cursus photoshop

02

Leren archiveren & nabewerken

Lightroom is HET programma om in te archiveren. Ik ga jou helpen een sterke workflow neer te zetten zodat jij snel en gestructureerd kan werken. Daarnaast biedt Lightroom bewerk mogelijkheden waarmee jij met 2 klikken je foto's in je eigen stijl kan bewerken.

LEES MEER

Cursus Lightroom

03

Lieve woorden

Super toffe cursus van Norah gehad, Norah kwam bij mij thuis om Photoshop uit te leggen en dat deed ze ontzettend duidelijk en op mijn eigen tempo. Ik heb echt heel veel van haar geleerd! Zeker een aanrader om te doen

- Photographybytess

of benieuwd naar de mogelijkheden?

Klaar om je cursus te boeken?

contact

say hello!

Dankjewel voor je bericht!

close

that's me!

Norah

Lifestyle fotografe die houdt van warme & kleurrijke foto's waarin jullie echt jezelf kunnen zijn.