over mij

Professioneel fotografe woonachtig in Meppel. Geboren in 1997 en opgegroeid in het prachtige Ruinen samen met mijn vader, moeder en beestenbende. Fotografie is mijn passie, jaja je kan echt zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Het fotograferen zit in mijn bloed. Zowel opa, vader als ik zijn opgegroeid met de camera. De keuze voor de opleiding fotografie was dan ook snel gemaakt. In 2016 ben ik afgestudeerd als fotograaf aan het Landstede in Zwolle.

Ik ben Norah

DE FOTOGRAAF

Random feitjes

  • Mijn echte naam is Norah, maar vroeger vond ik die naam zo serieus. Iedereen noemde me daarom Noortje of Noor. Nu vind ik Norah heel mooi!

  • Mijn lievelingseten is sushi.

  • Naast mijn honden heb ik ook een paard.

  • Ik hou van gezelligheid maar zie mezelf meer als introvert.

  • Naast de opleiding fotografie studeerde ik ook af als verpleegkundige, ik werk nu nog een paar uurtjes in de ouderenzorg.

  • Ik ben gek op gamen en films. Ons huis zit vol met Harry Potter, Marvel en Star Wars decoratie.

'Kunt u van deze pasfoto een mooie vergroting maken? Ik heb helaas geen betere foto...'

Een aantal jaar werkte ik in een fotowinkel. Met grote regelmaat kregen we hier klanten die een geliefde verloren waren en nu een mooie ingelijste foto nodig hadden voor de uitvaart. 'Ik heb eigenlijk alleen deze pasfoto, zo balen dat we hier niet aan gedacht hebben..' kreeg ik dan te horen. Dat zette mij aan het denken.

Ik denk dat de meeste van ons zich hier wel in kunnen herkennen. Want ook ik zelf maakte te weinig foto's van mijn eigen geliefden. Tuurlijk, een selfie en vakantie kiekje hier en daar. Maar echte mooie foto's, veel te weinig.

Het is daarom mijn missie zo veel mogelijk mensen te voorzien van echte, pure, spontane foto's. Zodat de liefde tastbaar wordt. 

Mijn missie

Enthousiast geworden?

Een fotoshoot of cursus boeken? Of ga jij trouwen en zijn jullie opzoek naar een bruidsfotograaf?

NEEM CONTACT OP

close

that's me!

Norah

Lifestyle fotografe die houdt van warme & kleurrijke foto's waarin jullie echt jezelf kunnen zijn.