Branding
Portretshoot

Het gebruik maken van personal branding is nog nooit eerder zo belangrijk geweest. Wat maakt jou zo uniek, wat wil jij uitstralen? Mensen willen het gevoel hebben dat ze je kennen. Hoe zet je dat beter neer dan met sterke foto's. En ik kan je daarmee helpen!

LEES VERDER

Tijdens de shoot gaan we ons vooraf uitgedachte plan uitwerken. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je moet gaan staan want ik zal je iedere stap begeleiden. Ik werk vanuit rust en vind het vooral belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Tijdens het fotograferen is er ruimte voor het wisselen van kleding, zo heb je weer lange tijd genoeg content! Maar zo hoeft de fotoshoot niet alleen maar uit foto's van jou te bestaan. Ik maak ook foto's van atributen, details of bijvoorbeeld je werkruimte.

03. Resultaat

01. Voorbereiding

Ik vind het belangrijk dat de branding/portretshoot 100% past bij jou en je onderneming. Samen verzamelen we allerlei informatie om een sterk concept neer te zetten. Wie ben jij, wat is je visie, wat verkoop je, hoe ziet je dagelijks werk er uit en ga zo maar door. We maken moodboards en denken na over de content die uiteindelijk op je website en socials te zien mag zijn. Vervolgens plannen we een datum in en kiezen we een geschikte locatie. Dat kan er 1 zijn maar ook meerdere. Heb je een eigen kantoor of praktijk ruimte, of werk je veel in de natuur? 

Na de fotoshoot ga ik bezig met het selecteren en nabewerken van de foto's. Je ontvangen middels een online galerij alle mooiste foto's van de fotoshoot. Geen gedoe met selecties maken en bijbetalen voor meer foto's. Nee, je ontvangt bij mij echt al het moois. Daarnaast ontvang je alle foto's ook op web formaat zodat je direct je website kan updaten.

snel naar tarieven

02. Fotoshoot

Lieve woorden

Als je iemand zoekt die jou en je bedrijf op een authentieke en ontspannen manier kan vastleggen, kan ik je echt Norah aanraden! Van begin tot eind krijg je iemand die echt met je meedenkt, jouw boodschap kan omzetten in prachtige foto's en iemand die je een hele ontspannende (en ook gezellige!) fotoshoot aanbiedt. 

- karin meerman
de schommelplek

Geen ondernemer maar toch een keer mooie                     laten maken?

Portretten

NEEM CONTACT OP

Authentieke portretten laten maken die jouw persoonlijkheid laten stralen? Vraag naar de mogelijkheden.

Prijzen

01.

Branding basis

Online kennismakingsgesprek
1 foto locatie naar wens
Portret, sfeer en locatie foto's
1 uur shooten
Alle mooiste foto’s (minimaal 20)
Online galerij om de foto’s te bekijken, downloaden en delen


*Exclusief reiskosten vanaf 7944 €0,35 per km, eerste 20km kostenvrij

02.

Branding compleet

Online kennismakingsgesprek
3 foto locatie's  naar wens
Portret, sfeer en locatie foto's
3 uur shooten
Alle mooiste foto’s (minimaal 60)
Online galerij om de foto’s te bekijken, downloaden en delen


*Exclusief reiskosten vanaf 7944 €0,35 per km, eerste 20km kostenvrij

€240,-

€360,-

Alle

Brandingshoots

zijn inclusief

Samen opgesteld plan voor beelden die jou en je onderneming in hun kracht zetten

Spontane persoonlijke fotografie

Foto’s geselecteerd en professioneel nabewerkt

Kleur & zwart-wit foto’s

Binnen 3 weken na de shoot ontvangt u de online galerij

of benieuwd naar de mogelijkheden?

Klaar om je fotoshoot te boeken?

contact

say hello!

Dankjewel voor je bericht!

CADEAUBON

Cadeaubon fotoshoot

Het meest

Persoonlijke

cadeau is een fotoshoot

Opzoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Leuk voor een verjaardag, moederdag of andere speciale gelegenheid. Cadeaubonnen kunnen worden gemaakt voor een specifieke fotoshoot zoals een familie shoot, maar ook is een waardebedrag mogelijk. 

Geef je een fotoshoot cadeau dan geef je niet alleen foto's, maar ook een leuke ervaring. Een fijne dag om op terug te kijken! Kortom, een cadeau voor altijd!

01 - Vraag je cadeaubon aan.
Samen bespreken we jou wensen . Is je beste vriendin zwanger? Of wil je moeder al tijden nieuwe foto's van het hele gezin? Samen zorgen we ervoor dat het cadeau precies is wat de ontvanger wil.

02 - Versturen maar!
De cadeaubon wordt feestelijk ingepakt en verzonden naar het gewenste adres. Rechtsstreek naar de ontvanger of eerst naar jou zodat je hem zelf kan overhandigen.

03 - Verzilveren.
De ontvanger kan op het gewenste moment de cadeaubon verzilveren. Laat ze hiervoor contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Een cadeaubon is 2 jaar geldig na afgifte.

IK WIL EEN CADEAUBON

faq.

01. Wat te doen bij slecht weer?

02. Wat voor kleding kan ik het beste aandoen?

03. Moet ik zelf opzoek naar een locatie?

04. Hoeveel foto's ontvangen ik?

Gelukkig gebeurt het niet vaak maar het kan uiteraard gebeuren dat het regent. Hebben we een binnen locatie? Dan beginnen we daar, mogelijk wordt het later droog. Regent het toch de gehele dag en kunnen we niet schuiven naar een droog uurtje? Dan zoeken we samen een nieuwe datum.

Kies allereerst iets wat bij je past. Vermijd felle kleuren, drukke prints en kleding met tekst. Natuurtinten doen het erg goed op de foto. Hou er rekening

Nee dit is niet verplicht, ik denk graag mee over een geschikte locatie. 

Je ontvangt alle leukst foto's van de shoot. Geen gedoe achteraf met een eigen selectie maken en bijbetalen voor extra foto's. Een branding galerij bestaat gemiddeld uit minimaal 80 foto's (afhankelijk van het aantal locaties).

mee dat als we naar buiten gaan dat je kleding iets vies kan worden. Draag daarnaast geschikt schoeisel, een paar hakken is bijvoorbeeld niet erg geschikt in het bos.

Kies allereerst iets wat bij je past. Vermijd felle kleuren, drukke prints en kleding met tekst. Natuurtinten doen het erg goed op de foto. Hou er rekening mee dat als we naar buiten gaan dat je kleding iets vies kan worden. Draag daarnaast geschikt schoeisel, een paar hakken is bijvoorbeeld niet erg geschikt in het bos.

close

that's me!

Norah

Lifestyle fotografe die houdt van warme & kleurrijke foto's waarin jullie echt jezelf kunnen zijn.