Zwangerschapsshoot

Wauw jullie zijn in verwachting, gefeliciteerd! Wat een bijzondere periode is dit. 1 die zo voorbij is en voor je het weet hebben jullie een prachtig kindje. Ik wil graag jouw bolle buik vastleggen.

LEES VERDER

Het is zo ver, de fotoshoot! En geloof me, de meeste mensen vinden het spannend om op de foto te gaan. Maar daar hoef je je bij mij helemaal geen zorgen om te maken. Door middel van kleine opdrachtjes heb je niet het gevoel dat je aan het poseren bent, wat staat garant voor oprechte lachen. Wil je alleen op de foto of ook met je partner, hierin is alles mogelijk geheel naar jullie wens. Neem gerust een paar outfits mee zodat we een leuke afwisseling hebben. 

Na de fotoshoot ga ik bezig met het selecteren en nabewerken van de foto's. Jullie ontvangen middels een online galerij alle mooiste foto's van jullie fotoshoot. Geen gedoe met selecties maken en bijbetalen voor meer foto's. Nee, jullie ontvangen bij mij echt al het moois. Daarnaast is het mogelijk om afdrukken te bestellen. Je profiteert dan van een ruime keus aan formaten en materialen op hoge kwaliteit. Van wanddecoratie tot albums, alles is mogelijk.

Jullie willen graag zwangerschaps foto's maken en zijn bij mij terecht gekomen, yes! Ik leg jouw bolle buik het liefst vast tussen de 30-35 weken. Dan ben je al mooi rond en is het kindje nog niet helemaal ingedaald. Echter is dit enkel een richtlijn en is elke vrouw anders. Je kunt op elk moment een zwangerschapshoot boeken. Samen zoeken we een geschikte datum en locatie. Ik fotografeer in alle seizoenen buiten. Want ja ook in de herfst en de winter kan je prachtig fotograferen buiten. Sterker nog, het zijn mijn favoriete seizoenen!

snel naar tarieven

03. Resultaat

02. Fotoshoot

01. Voorbereiding

Lieve woorden

"Een erg leuke zwangerschaps shoot gehad samen met mijn 2 jarige zoontje! Prachtige foto's geworden."

- lisanne wolf

Prijzen

01.

Bolle buik

Foto's van jou en je bolle buik (+ partner & eventueel andere gezinsleden)
Kledingwissel mogelijk
Alle mooiste foto’s (minimaal 30)
Online galerij om de foto’s te bekijken, downloaden en delen

*Exclusief reiskosten vanaf 7944 €0,35 per km, eerste 20km kostenvrij

€225,-

* Boek je een zwangerschap en newbornshoot? Dan ontvang je 15% korting op het totaal bedrag!

Alle

Zwangerschapsshoots

zijn inclusief

Goede voorbereiding is het halve werk met o.a. kleding en locatie adviezen

Spontane persoonlijke fotografie

Foto’s geselecteerd en professioneel nabewerkt

Kleur & zwart-wit foto’s

Binnen 3 weken na de shoot ontvangt u de online galerij

Foto's zijn niet bedoeld om op de computer te laten staan

Fotoshoots zijn uit te breiden met afdrukken in alle soorten en maten, van fotoalbums tot wanddecoratie en prints. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

of benieuwd naar de mogelijkheden?

Klaar om je fotoshoot te boeken?

contact

say hello!

Versturen

* Van 21 september t/m 11 oktober heb ik vakantie en is het niet mogelijk om shoots te boeken

Dankjewel voor je bericht!

CADEAUBON

Cadeaubon fotoshoot

Het meest

Persoonlijke

cadeau is een fotoshoot

Opzoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Leuk voor een verjaardag, moederdag of andere speciale gelegenheid. Cadeaubonnen kunnen worden gemaakt voor een specifieke fotoshoot zoals een familie shoot, maar ook is een waardebedrag mogelijk. 

Geef je een fotoshoot cadeau dan geef je niet alleen foto's, maar ook een leuke ervaring. Een fijne dag om op terug te kijken! Kortom, een cadeau voor altijd!

01 - Vraag je cadeaubon aan.
Samen bespreken we jou wensen . Is je beste vriendin zwanger? Of wil je moeder al tijden nieuwe foto's van het hele gezin? Samen zorgen we ervoor dat het cadeau precies is wat de ontvanger wil.

02 - Versturen maar!
De cadeaubon wordt feestelijk ingepakt en verzonden naar het gewenste adres. Rechtsstreek naar de ontvanger of eerst naar jou zodat je hem zelf kan overhandigen.

03 - Verzilveren.
De ontvanger kan op het gewenste moment de cadeaubon verzilveren. Laat ze hiervoor contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Een cadeaubon is 2 jaar geldig na afgifte.

IK WIL EEN CADEAUBON

faq.

Gelukkig gebeurt het niet vaak maar het kan uiteraard gebeuren dat het regent. In het geval van slecht weer kijken we eerst of het bijv. een uurtje later wel droog is. Mocht het echt de hele dag slecht weer zijn dan gaan we opzoek naar een nieuwe datum of een mooie binnen locatie. We houden over de weersvoorspelling contact.

Nee dit is niet verplicht, ik denk graag mee over een geschikte locatie. 

dat we buiten zijn en dat je kleding iets vies kan worden. Draag daarnaast goed schoeisel, een paar hakken is bijvoorbeeld niet erg geschikt op een zandvlakte.

Kies allereerst iets wat bij jou past. Vermijd felle kleuren, drukke prints en kleding met tekst. Natuurtinten doen het erg goed op de foto. Hou er rekening

Jullie ontvangen alle leukst foto's van de shoot. Geen gedoe achteraf met een eigen selectie maken en bijbetalen voor extra foto's. Een zwangerschaps galerij bestaat gemiddeld uit minimaal 50 foto's.

04. Hoeveel foto's ontvangen we achteraf?

03. Moeten we zelf opzoek naar een locatie?

02. Wat voor kleding kan ik het beste aandoen?

01. Wat te doen bij slecht weer?

Kies allereerst iets wat bij jou past. Vermijd felle kleuren, drukke prints en kleding met tekst. Natuurtinten doen het erg goed op de foto. Hou er rekening dat we buiten zijn en dat je kleding iets vies kan worden. Draag daarnaast goed schoeisel, een paar hakken is bijvoorbeeld niet erg geschikt op een zandvlakte.

close

that's me!

Norah

Lifestyle fotografe die houdt van warme & kleurrijke foto's waarin jullie echt jezelf kunnen zijn.