Loveshoot

Jullie liefde laten vereeuwigen op beeld, of je nog maar net of al lang samen bent. Een loveshoot vol actie, lachen en emotie. Jullie mogen lekker jezelf zijn en ik schiet de foto's. Niet "ga daar maar staan en lach" maar door kleine opdrachten jullie liefde vastleggen.

LEES VERDER

02. Fotoshoot

Het is zo ver, de fotoshoot! En geloof me, de meeste mensen vinden het spannend om op de foto te gaan. Maar daar hoef je je bij mij helemaal geen zorgen om te maken. Door mijn empathische, gezellige en geduldige karakter weet ik precies die sfeer neer te zetten die nodig is voor een gezellige fotoshoot. En een gezellige fotoshoot betekend top eindresultaten! Door middel van kleine opdrachtjes heb je niet het gevoel dat je aan het poseren bent, wat staat garant voor oprechte lachen.

03. Resultaat

01. Voorbereiding

Jullie willen graag samen op de foto en zijn bij mij terecht gekomen, yes! Samen zoeken we een geschikte datum, dat kan door de weeks (zomers ook 's avonds), maar ook in het weekend. Vervolgens gaan we samen opzoek naar een locatie. Een locatie die echt bij jullie past. Misschien weten jullie zelf een mooie plek, het bos waar jullie graag wandelen? Of waar jullie elkaar ontmoet hebben? Anders denk ik graag met jullie mee. Ik fotografeer in alle seizoenen buiten. Want ja ook in de herfst en winter kan je prachtig fotograferen buiten. Sterker nog, het zijn mijn favoriete seizoenen!

Na de fotoshoot ga ik bezig met het selecteren en nabewerken van de foto's. Jullie ontvangen middels een online galerij alle mooiste foto's van jullie fotoshoot. Geen gedoe met selecties maken en bijbetalen voor meer foto's. Nee, jullie ontvangen bij mij echt al het moois. Daarnaast is het mogelijk om afdrukken te bestellen. Je profiteert dan van een ruime keus aan formaten en materialen op hoge kwaliteit. Van wanddecoratie tot albums, alles is mogelijk.

snel naar tarieven

Lieve woorden

Samen met mijn vriend heb ik een fotoshoot laten doen bij Norah. Ze had veel ideeën en gaf ons goede aanwijzingen tijdens de fotoshoot, dat was erg fijn. We zijn heel tevreden met het eind resultaat!

- Kim snip

Prijzen

01.

Alles is liefde

Voor 2 personen
Alle mooiste foto’s (minimaal 30)
Online galerij om de foto’s te bekijken, downloaden en delen

*Exclusief reiskosten vanaf 7944 €0,35 per km, eerste 20km kostenvrij

€210,-

Alle

Loveshoots

zijn inclusief

Goede voorbereiding is het halve werk met o.a. kleding en locatie adviezen

Spontane persoonlijke fotografie

Foto’s geselecteerd en professioneel nabewerkt

Kleur & zwart-wit foto’s

Binnen 3 weken na de shoot ontvangt u de online galerij

Foto's zijn niet bedoeld om op de computer te laten staan

Fotoshoots zijn uit te breiden met afdrukken in alle soorten en maten, van fotoalbums tot wanddecoratie en prints. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

of benieuwd naar de mogelijkheden?

Klaar om je fotoshoot te boeken?

contact

say hello!

Versturen

* Van 21 september t/m 11 oktober heb ik vakantie en is het niet mogelijk om shoots te boeken

Dankjewel voor je bericht!

CADEAUBON

Cadeaubon fotoshoot

Het meest

Persoonlijke

cadeau is een fotoshoot

Opzoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Leuk voor een verjaardag, moederdag of andere speciale gelegenheid. Cadeaubonnen kunnen worden gemaakt voor een specifieke fotoshoot zoals een familie shoot, maar ook is een waardebedrag mogelijk. 

Geef je een fotoshoot cadeau dan geef je niet alleen foto's, maar ook een leuke ervaring. Een fijne dag om op terug te kijken! Kortom, een cadeau voor altijd!

01 - Vraag je cadeaubon aan.
Samen bespreken we jou wensen . Is je beste vriendin zwanger? Of wil je moeder al tijden nieuwe foto's van het hele gezin? Samen zorgen we ervoor dat het cadeau precies is wat de ontvanger wil.

02 - Versturen maar!
De cadeaubon wordt feestelijk ingepakt en verzonden naar het gewenste adres. Rechtsstreek naar de ontvanger of eerst naar jou zodat je hem zelf kan overhandigen.

03 - Verzilveren.
De ontvanger kan op het gewenste moment de cadeaubon verzilveren. Laat ze hiervoor contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Een cadeaubon is 2 jaar geldig na afgifte.

IK WIL EEN CADEAUBON

faq.

01. Wat te doen bij slecht weer?

Gelukkig gebeurt het niet vaak maar het kan uiteraard gebeuren dat het regent. In het geval van slecht weer kijken we eerst of het bijv. een uurtje later wel droog is. Mocht het echt de hele dag slecht weer zijn dan gaan we opzoek naar een nieuwe datum. We houden over de weersvoorspelling contact.

02. Wat voor kleding kan ik het beste aandoen?

dat we buiten zijn en dat je kleding iets vies kan worden. Draag daarnaast goed schoeisel, een paar hakken is bijvoorbeeld niet erg geschikt op een zandvlakte.

Kies allereerst iets wat bij jullie past. Vermijd felle kleuren, drukke prints en kleding met tekst. Natuurtinten doen het erg goed op de foto. Hou er rekening

03. Moeten we zelf opzoek naar een locatie?

Nee dit is niet verplicht, ik denk graag mee over een geschikte locatie. 

04. Hoeveel foto's ontvangen we?

Jullie ontvangen alle leukst foto's van de shoot. Geen gedoe achteraf met een eigen selectie maken en bijbetalen voor extra foto's. Een loveshoot galerij bestaat gemiddeld uit minimaal 50 foto's.

Kies allereerst iets wat bij jullie past. Vermijd felle kleuren, drukke prints en kleding met tekst. Natuurtinten doen het erg goed op de foto. Hou er rekening dat we buiten zijn en dat je kleding iets vies kan worden. Draag daarnaast goed schoeisel, een paar hakken is bijvoorbeeld niet erg geschikt op een zandvlakte.

close

that's me!

Norah

Lifestyle fotografe die houdt van warme & kleurrijke foto's waarin jullie echt jezelf kunnen zijn.