Familieshoot

Foto's zijn een investering voor de toekomst. Omdat we veranderen, trots, verliefd en gelukkig zijn. Het vereeuwigen van deze momenten laat ons deze altijd weer herbeleven.

LEES VERDER

02. Fotoshoot

Op 14 februari is het alweer Valentijnsdag. Help! Wat nu weer kopen voor je partner? Bosje bloemen? Doos chocolade? Elk jaar weer dezelfde struggle. 

Er is geen leuker en persoonlijker Valentijnsdag cadeau dan een fotoshoot van jullie samen. Daarom nu wanneer je een cadeaubon vóór 13 februari 2023 dan betaal je geen 

03. Resultaat

Na de fotoshoot ga ik bezig met het selecteren en nabewerken van de foto's. Jullie ontvangen middels een online galerij alle mooiste foto's van jullie fotoshoot. Geen gedoe met selecties maken en bijbetalen voor meer foto's. Nee, jullie ontvangen bij mij echt al het moois. Daarnaast is het mogelijk om afdrukken te bestellen. Je profiteert dan van een ruime keus aan formaten en materialen op hoge kwaliteit. Van wanddecoratie tot albums, alles is mogelijk.

01. Voorbereiding

Jullie willen graag familie foto's maken en zijn bij mij terecht gekomen, yes! Samen zoeken we een geschikte datum waarop iedereen beschikbaar is. Dat kan door de weeks (zomers ook 's avonds), maar ook in het weekend. Vervolgens gaan we samen opzoek naar een locatie. Een locatie die echt bij jullie past. Misschien weten jullie zelf een mooie plek, en anders denk ik graag met jullie mee. Ik fotografeer in alle seizoenen buiten. Want ja ook in de herfst en de winter kan je prachtig fotograferen buiten. Sterker nog, het zijn mijn favoriete seizoenen!

snel naar tarieven

Lieve woorden

"Super leuke ervaring gehad met de shoot met mijn moeder en vriend. De foto's zijn prachtig geworden! Wederom bedankt Norah dat jij dit bijzondere moment met mijn moeder zo hebt weten vast te leggen"

- Karlijn Nijboer

"Een aantal weken terug heb ik een fotoshoot gehad met mijn paard. Ik ben super blij met het resultaat! Heel fijn dat het met al het geduld van de wereld wordt gedaan en het comfortabel wordt gemaakt, erg tevreden."

- Anna Akse

"Shoot verliep ongedwongen, Norah gaf net die aanwijzingen om de foto's beter tot hun recht te laten komen. Norah stond open voor alle combinaties die wij als familie van 14 personen wilden. We zijn allemaal blij met het resultaat."

- Anne-marie eekelder

"Wat zijn wij ontzettend blij met de foto's. Naast dat ze prachtig zijn is Norah ook een super lieve, leuke en grappige meid en je voelt je helemaal op je gemak bij haar. Je kan ziet aan alles dat fotograferen echt haar passie is."

- Katja Gerritzen

"Als je mij zou vragen welke fotograaf ik aanraad om prachtige foto's van de familie te laten maken is daarop het antwoord Norah Fotografie! Want wauw wat heb je prachtige foto's gemaakt tijdens het 50-jarige jubileum van mijn opa en oma. De foto's stralen van geluk en rijkdom. De hele familie is je dankbaar en in ieder huis zullen er foto's teruggevonden worden."

- Melanie Kiers

Prijzen

01.

Knus

T/m 5 personen
Alle mooiste foto’s (minimaal 40)
Online galerij om de foto’s te bekijken, downloaden en delen

*Exclusief reiskosten vanaf 7944 €0,35 per km, eerste 20km kostenvrij

02.

Samen zijn

T/m 10 personen
Alle mooiste foto’s (minimaal 60)
Online galerij om de foto’s te bekijken, downloaden en delen

*Exclusief reiskosten vanaf 7944 €0,35 per km, eerste 20km kostenvrij

03.

Groot geluk

Vanaf 11 personen
Alle mooiste foto’s (minimaal 80)
Online galerij om de foto’s te bekijken, downloaden en delen

*Exclusief reiskosten vanaf 7944 €0,35 per km, eerste 20km kostenvrij

€225,-

€310,-

€425,-

Alle

Familieshoots

zijn inclusief

Goede voorbereiding is het halve werk met o.a. kleding en locatie adviezen

Spontane persoonlijke fotografie

Foto’s geselecteerd en professioneel nabewerkt

Kleur & zwart-wit foto’s

Binnen 3 weken na de shoot ontvangt u de online galerij

Foto's zijn niet bedoeld om op de computer te laten staan

Fotoshoots zijn uit te breiden met afdrukken in alle soorten en maten, van fotoalbums tot wanddecoratie en prints. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

of benieuwd naar de mogelijkheden?

Klaar om je fotoshoot te boeken?

contact

say hello!

Versturen

* Van 21 september t/m 11 oktober heb ik vakantie en is het niet mogelijk om shoots te boeken

Dankjewel voor je bericht!

CADEAUBON

Cadeaubon fotoshoot

Het meest

Persoonlijke

cadeau is een fotoshoot

Opzoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Leuk voor een verjaardag, moederdag of andere speciale gelegenheid. Cadeaubonnen kunnen worden gemaakt voor een specifieke fotoshoot zoals een familie shoot, maar ook is een waardebedrag mogelijk. 

Geef je een fotoshoot cadeau dan geef je niet alleen foto's, maar ook een leuke ervaring. Een fijne dag om op terug te kijken! Kortom, een cadeau voor altijd!

01 - Vraag je cadeaubon aan.
Samen bespreken we jou wensen . Is je beste vriendin zwanger? Of wil je moeder al tijden nieuwe foto's van het hele gezin? Samen zorgen we ervoor dat het cadeau precies is wat de ontvanger wil.

02 - Versturen maar!
De cadeaubon wordt feestelijk ingepakt en verzonden naar het gewenste adres. Rechtsstreek naar de ontvanger of eerst naar jou zodat je hem zelf kan overhandigen.

03 - Verzilveren.
De ontvanger kan op het gewenste moment de cadeaubon verzilveren. Laat ze hiervoor contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Een cadeaubon is 2 jaar geldig na afgifte.

IK WIL EEN CADEAUBON

faq.

01. Wat te doen bij slecht weer?

Gelukkig gebeurt het niet vaak maar het kan uiteraard gebeuren dat het regent. In het geval van slecht weer kijken we eerst of het bijv. een uurtje later wel droog is. Mocht het echt de hele dag slecht weer zijn dan gaan we opzoek naar een nieuwe datum. We houden over de weersvoorspelling contact.

02. Wat voor kleding kan ik het beste aandoen?

Kies allereerst iets wat bij jullie past. Vermijd felle kleuren, drukke prints en kleding met tekst. Natuurtinten doen het erg goed op de foto. Hou er rekening

03. Moeten we zelf opzoek naar een locatie?

Nee dit is niet verplicht, ik denk graag mee over een geschikte locatie. 

04. Maak je alleen een familie foto of mogen we ook per gezin op de foto?

Ik maak foto's in alle gewenste samenstellingen. De hele groep, gezinnen, stelletjes, broers/zussen en ga zo maar door. Alles is mogelijk!

dat we buiten zijn en dat je kleding iets vies kan worden. Draag daarnaast goed schoeisel, een paar hakken is bijvoorbeeld niet erg geschikt op een zandvlakte.

Kies allereerst iets wat bij jullie past. Vermijd felle kleuren, drukke prints en kleding met tekst. Natuurtinten doen het erg goed op de foto. Hou er rekening dat we buiten zijn en dat je kleding iets vies kan worden. Draag daarnaast goed schoeisel, een paar hakken is bijvoorbeeld niet erg geschikt op een zandvlakte.

close

that's me!

Norah

Lifestyle fotografe die houdt van warme & kleurrijke foto's waarin jullie echt jezelf kunnen zijn.