Dieren fotoshoot

Als echte dierenvriend weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om jou trouwe viervoeter te laten vereeuwigen op beeld. De liefde die jullie voor elkaar hebben, de band. Die leg ik met alle liefde vast. 

LEES VERDER

Na de fotoshoot ga ik bezig met het selecteren en nabewerken van de foto's. Jullie ontvangen middels een online galerij alle mooiste foto's van jullie fotoshoot. Geen gedoe met selecties maken en bijbetalen voor meer foto's. Nee, jullie ontvangen bij mij echt al het moois. Daarnaast is het mogelijk om afdrukken te bestellen. Je profiteert dan van een ruime keus aan formaten en materialen op hoge kwaliteit. Van wanddecoratie tot albums, alles is mogelijk.

Het is zo ver, de fotoshoot! We beginnen de shoot door een stukje te wandelen naar de fotolocatie, zo kan je dier alvast wennen aan de situatie, omgeving en aan mij. Tijdens de shoot begeleidt ik jou als eigenaar, we nemen rustig de tijd en werken niet onder druk. Tijdens het werken met dieren is een ontspannen sfeer bepalend voor het eindresultaat. Want naast mooie foto's is het net zo belangrijk dat de fotoshoot een fijne ervaring is voor mens en dier. We maken een afwisseling van portretten en actie foto's. Wil je zelf met je dier op de foto dan kan dat uiteraard ook.

snel naar tarieven

Jij wil graag foto's laten maken van jouw geliefde dier en je bent bij mij terecht gekomen, yes! Samen zoeken we een geschikte datum. Dat kan door de weeks (zomers ook 's avonds), maar ook in het weekend. Vervolgens gaan we samen opzoek naar een locatie. Misschien weet je zelf een mooie plek, en anders denk ik graag met je mee. Ik fotografeer in alle seizoenen buiten. Want ja ook in de herfst en de winter kan je prachtig fotograferen buiten. Sterker nog, het zijn mijn favoriete seizoenen!

03. Resultaat

02. Fotoshoot

01. Voorbereiding

Een aantal weken terug heb ik een fotoshoot gehad samen met m’n paard. Ik ben super blij met het resultaat! Heel fijn dat het met al het geduld van de wereld wordt gedaan en het comfortabel wordt gemaakt. Erg tevreden!

- Anna akse

Lieve woorden

Prijzen

01.

Snuitjes

Foto's van je dier en van jullie samen
Extra dier +€25
Alle mooiste foto’s (minimaal 30)
Online galerij om de foto’s te bekijken, downloaden en delen

*Exclusief reiskosten vanaf 7944 €0,35 per km, eerste 20km kostenvrij

€210,-

Alle

Dierenshoots

zijn inclusief

Goede voorbereiding is het halve werk met o.a. kleding en locatie adviezen

Spontane persoonlijke fotografie

Foto’s geselecteerd en professioneel nabewerkt

Kleur & zwart-wit foto’s

Binnen 3 weken na de shoot ontvangt u de online galerij

Foto's zijn niet bedoeld om op de computer te laten staan

Fotoshoots zijn uit te breiden met afdrukken in alle soorten en maten, van fotoalbums tot wanddecoratie en prints. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

of benieuwd naar de mogelijkheden?

Klaar om je fotoshoot te boeken?

contact

say hello!

Dankjewel voor je bericht!

CADEAUBON

Cadeaubon fotoshoot

Het meest

Persoonlijke

cadeau is een fotoshoot

Opzoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Leuk voor een verjaardag, moederdag of andere speciale gelegenheid. Cadeaubonnen kunnen worden gemaakt voor een specifieke fotoshoot zoals een familie shoot, maar ook is een waardebedrag mogelijk. 

Geef je een fotoshoot cadeau dan geef je niet alleen foto's, maar ook een leuke ervaring. Een fijne dag om op terug te kijken! Kortom, een cadeau voor altijd!

01 - Vraag je cadeaubon aan.
Samen bespreken we jou wensen . Is je beste vriendin zwanger? Of wil je moeder al tijden nieuwe foto's van het hele gezin? Samen zorgen we ervoor dat het cadeau precies is wat de ontvanger wil.

02 - Versturen maar!
De cadeaubon wordt feestelijk ingepakt en verzonden naar het gewenste adres. Rechtsstreek naar de ontvanger of eerst naar jou zodat je hem zelf kan overhandigen.

03 - Verzilveren.
De ontvanger kan op het gewenste moment de cadeaubon verzilveren. Laat ze hiervoor contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Een cadeaubon is 2 jaar geldig na afgifte.

IK WIL EEN CADEAUBON

faq.

Ik maak gebruik van foto halsters welke ik achteraf kan weg Photoshoppen. Hierdoor lijkt het alsof je paard los staat maar dit is niet het geval. Maak je liever gebruik van een mooi hoofdstel of ander tuig dan mag dit uiteraard ook.

Ik fotografeer voornamelijk honden en paarden. Maar ook komen er regelmatig baasjes van andere dieren bij mij, zoals bijvoorbeeld katten. Super leuk en geen probleem dus.

Of we maken indien gewenst gebruik van een mooi tuig of halsband. 

Nee dit is geen probleem. Veiligheid staat voorop! Als jou hond niet los kan dan maken we gebruik van een fotolijntje die ik achteraf weg kan Photoshoppen. 

Nee dit is geen probleem. Veiligheid staat voorop! Als jou hond niet los kan dan maken we gebruik van een fotolijntje die ik achter kan weg Photoshoppen. Of we maken indien gewenst gebruik van een mooi tuig of halsband. 

Gelukkig gebeurt het niet vaak maar het kan uiteraard gebeuren dat het regent. In het geval van slecht weer kijken we eerst of het bijv. een uurtje later wel droog is. Mocht het echt de hele dag slecht weer zijn dan gaan we opzoek naar een nieuwe datum. We houden over de weersvoorspelling contact.

04. Moet mijn paard ook los tijdens de shoot?

03. Fotografeer je alleen honden en paarden?

02. Mijn hond kan niet loslopen, is dit een probleem?

01. Wat te doen bij slecht weer?

close

that's me!

Norah

Lifestyle fotografe die houdt van warme & kleurrijke foto's waarin jullie echt jezelf kunnen zijn.